субота, 11. јануар 2014.

Dan Srpskog Penjačkog Filma (DSPF)

Tim koji je organizovao RRT 8, na dobrovoljnoj bazi, ovoga puta će organizovati  DSPF događaj u cilju osnaženja  penjačke scene u Srbiji i mogućnosti da se i drugi uključe u ovakve aktivnosti i steknu iskustvo u radu na ovakvim projektima. 

Ideja je da penjači dobiju priliku i prikažu svoje filmove i snimke sa penjanja, drugim "kolegama" penjačima i ljubiteljima ovog sporta. U ovom trenutku postoji nekoliko filmova koje možete pronaći na internetu. Želja je da se prikažu neki od naših starih filmova koji su napravljeni, a sa druge strane postoji želja da penjači naprave i edituju nove filmove od snimaka i materijala koje poseduju. 

Gospoda iz Climbing tribe-a smatraju da je dobar trenutak da počnemo zajedno da pravimo ovakve događaje. Kažu da svako ko želi da se dodatno raspita ili uključi u organizaciju je više nego dobrodošao. U priloženom dokumentu imate e-mail adresu na koju možete da se obratite za bilo kakvu vrstu pomoći. Takođe, bilo bi dobro da na e-mail koji se nalazi u priloženom dokumentu, pošaljete samo kratko obaveštenje da ste zainteresovani da pošaljete vaš montirani film. 

Ako vam treba još neka informacija raspitajte se na 064 453 34 35 - Filip Birčanin

U organizaciju su uključeni još Dušan Branković, Boris Šašić, Marija Jaćimović, Aleksandar Sivački, Veljko Grozdanović i Nemanja Čizmić.

Molim vas da ovaj mail prosledite onim ljudima za koje mislite da mogu da se uključe. 



Нема коментара:

Постави коментар