недеља, 24. новембар 2013.

Tužne vesti za penjače u Vršcu


Tog 26tog oktobra na facebook stranici kluba "Izazov" osvanulo je foto album pod nazivom Bez komentara, koji je sokirao sve članove penjačke sekcije. Ubrzo potom usledilo je zvanično obaveštenje.


OBAVEŠTENJE

Obaveštavamo javnost da je u noći 25/26.10.2013.god. u prostorijama kluba na Vršačkom bregu izbio požar u kome je izgorela kompletna oprema za ekstremne sportove, enterijer i imobilijar.


Postoje osnovi sumnje da su požar namerno izazvala dva neodgovorna i problematična građanina.


Zahvaljujemo se svim ljudima dobre volje koji su nam zbog nemilog događaja izrazili gnušanje prema postupku neodgovornih i problematičnih.

Posebno se zahvaljujemo građanima koji su odmah izrazili spremnost da materijalno pomognu da se objekat i oprema obnove, ali ih molimo za malo strpljenja. Račun za tu namenu naknadno ćemo objaviti javnosti.

Predsednik kluba

Miloš Lazarević

Pošto je u požaru stradala sva oprema, a među njom i penjačka, klub je prinuđen da pomoć traži i od građana. Tako da je još jedno tužno obaveštenje našlo svoje mesto na stranici kluba.

OBAVEŠTENJE

Obaveštavamo sve zainteresovane građane i ljude dobre volje koji su ponudili pomoć Klubu ekstremnih sportova "Izazov" Vršac kao i svim zainteresovanim građanima da pomoć za obnovu prostorija i opreme uništene u požaru mogu da uplate na račun 355-1095634-71 (Vojvođanska banka) sa svrhom doznake "pomoć za obnovu prostorija od požara". Ova vrsta uplaćenih sredstava će se posebno evidentirati i namenski koristiti za svrhu obnove prostorija i opreme koji su uništeni u požaru.

Predsednik kluba
Miloš Lazarević






Нема коментара:

Постави коментар